انواع سوهان

گرزن، تولید کننده انواع شیرینی های سنتی و مدرن

سوهان

سوهان گونه‌ای شیرینی ایرانی و به سخن دیگر، نوعی حلوا است که از جوانه گندم تهیه می‌شود.از عمده مواد اولیه مورد استفاده در پخت و تهیه سوهان می‌توان به آب، آرد سبوسدار، جوانه گندم، شکر، روغن، زرده تخم مرغ، هل، زعفران و مغز پسته اشاره کرد.

سوهان عسلی

نوعی شیرینی که با ترکیبات شکر، گلوکز، عسل و انواع مغزهای خوراکی مانند پسته و بادام تهیه می شود.

سوهان ورقه ای

ماده اصلی این شیرینی جوانه گندم است که به صورت ورقه ی نازک عرضه می شود، مواد دیگر استفاده شده در آن هل،آرد سفید و زعفران می باشد. ویتامین A موجود در جوانه گندم باعث افزایش قوه بینایی،سرعت رشد کودکان،شادابی پوست و سلامت ریه و همچنین ویتامین B1 موجود در آن باعث تعادل سیستم عصبی می شود. شرکت گرزن برای اولین بار در ایران اقدام به تولید سوهان ورقه ای چهارگوش و همچنین سوهان ورقه ای آجیلی نموده که تمام مراحل تولید توسط دستگاه و کاملاً اتوماتیک انجام می گردد

سوهان توری

نوعی شیرینی که دارای بافت مشبک و بسیار ترد است و در انواع گردویی، کنجدی و پسته ای عرضه می شود.