انواع شیرینی جات سنتی

گرزن، تولید کننده انواع شیرینی های سنتی و مدرن

کلمپه

کلمپه دارای تاریخچه طولانی و خواص درمانی متعدد می باشد. این شیرینی ظاهری شبیه کلوچه دارد با این تفاوت که درون آن مخلوطی از خرما همراه با پودر هل و طعم دهنده های طبیعی دیگر قرار می گیرد و برای تزئین آن معمولا از گردو، پودر پسته و کنجد استفاده می شود. از خواص کلمپه می توان به تقویت عمومی بدن،رفع ضعف و بی حالی اشاره نمود.

قطاب

قطاب یکی از قدیمی ترین و اصیل ترین شیرینی های سنتی ایران به حساب می آید، به طوری که گفته می شود تاریخچه آن به سلسله هخامنشی برمیگردد. محتوای داخلی قطاب از مغز پسته،شکر،نارگیل،هل و یا بادام و شکر و دارچین تشکیل شده است.

شیرینی پادرازی

شیرینی پادرازی یکی از انواع شیرینی‌های قدیمی و سنتی است که در گذشته برای عید نوروز  تهیه می‌شد. مواد این شیرینی را زردهٔ تخم‌مرغ، کره، پودر قند، آرد گندم نرم، مغز هل کوبیده و پستهٔ چرخ‌کرده یا کنجد تشکیل می‌دهد